Noutati


News del 23/03/2020


MASCHIO GASPARDO ESTE OPERATIVĂ

MASCHIO GASPARDO este operativă în toate fabricile sale din Italia si Romania, respectând întru totul indicațiile Autorităților Guvernamentale cu privire la limitarea răspândirii Coronavirus (Covid -19).

Începând cu 25 Martie, din cauza măsurilor de izolare impuse în India, MASCHIO GASPARDO a trebuit să oprească activitatea fabricii din Pune, care deservea exclusiv piața locală.

MASCHIO GASPARDO a luat măsuri imediate pentru punerea în aplicare a tuturor acțiunilor necesare pentru a garanta în primul rând sănătatea lucrătorilor săi și continuitatea activităților sale. De asemenea, fiecare dintre sediile noastre respectă toate protocoalele furnizate de autorități atât în ​​sectorul de producție, cât și în diferitele departamente, unde se poate utiliza în mod semnificativ modul de lucru la distanță (smart working).

Prin urmare, confirmăm că producția si livrarea comenzilor atât pentru mașini cât și piese de schimb are loc în mod regulat. În plus, posibilitatea circulației mărfurilor garantează menținerea capacității noastre de livrare.

Mulțumim colaboratorilor și furnizorilor noștri cât și clienților noștri din întreaga lume pentru încrederea care au avut-o întotdeauna în compania noastră.