Noutati


News del 07/12/2018


COMUNICAT DE PRESA 5 DECEMBRIE 2018

La sfârșitul lunii noiembrie 2018, MASCHIO Holding SpA, condusă de Andrea și Mirco Maschio, a achiziționat majoritatea capitalului social al MASCHIO GASPARDO SpA.

Această operațiune întărește dorința familiei Maschio de a continua dezvoltarea grupului MASCHIO GASPARDO, o companie fondată în 1964 de Egidio și Giorgio Maschio.

Grupul MASCHIO GASPARDO SpA, în prezent condus de CEO-ul Luigi De Puppi, prognozează încheierea anului 2018 cu o creștere consolidată a cifrei de afaceri, comparativ cu aceeași perioadă a anului precedent. Mai exact, o creștere de 15% a veniturilor în Uniunea Europeană, care la sfârșitul anului va depăși 200 de milioane de euro, comparativ cu cele 180 de milioane de euro din 2017. 

Acest rezultat a fost realizat datorită rezistenței rețelei de vânzări la nivel mondial, investițiilor în extinderea gamei de produse și inovării, care au avut un mare succes la ultima ediție a EIMA - Expoziția Internațională de Mașini Agricole și Grădinărit - în noiembrie anul acesta, la Bologna